Skoči na glavno vsebino

Drage učenke, dragi učenci!

Pred nami je novo šolsko leto. Po »kratkih« počitnicah se bodo šolska vrata spet odprla v četrtek, 1. septembra 2022.

Zbrali se bomo ob 8. uri pred glavnim vhodom v šolsko zgradbo.

Po uvodnem delu bo sledila razredna ura (v matični učilnici oddelka), kjer boste prejeli vse potrebne informacije za uspešen začetek šolskega leta. Nato bo sledil pouk po urniku do 12.20 (5 šolskih ur).

Prvi šolski dan bo organizirana tudi šolska prehrana – malica za vse učence in kosilo za učence, ki se boste nanj prijavili 1. šolsko uro pri razredni uri.

Učenci od 1. do 5. razreda se boste po pouku lahko vključili v podaljšano bivanje (do 15.40), jutranjega varstva prvi šolski dan še ne bo.

Drage učenke, dragi učenci, spoštovani starši, rejniki, skrbniki!

Šolsko leto bomo pričeli brez večjih omejitev in prilagoditev, podobno kot pred zadnjima dvema letoma, ki ju je zaznamoval covid-19. Zavedati pa se moramo, da je virus SARS CoV-2  še med nami, zato je pomembno, da upoštevamo osnovne higienske ukrepe in priporočila za preprečevanje njegovega prenosa in širjenja ter ukrepe za samozaščitno vedenje (če zbolimo, ostanemo doma in se samotestiramo, skrbimo za redno in pravilno umivanje rok, pravilno higieno kašlja, izogibamo se tesnim stikom z osebami, ki kažejo znake akutne okužbe dihal…). Ker se bodo šolski prostori pogosto prezračevali, učenke in učenci, ne pozabite na šolske ali hišne copate (natikači niso dovoljeni) in dodatne sloje oblačil v hladnejših dneh.

Kot ste najbrž že opazili, se je zadnje tedne v avgustu pričela gradnja novega vrtca. Pridobitve se zelo veselimo, vendar bodo gradbena dela prinesla zgoščen promet tovornih vozil v okolici šole in spremenjen prometni režim, zato bodite na poti v šolo še posebej previdni in če je le možno, se od doma odpravite peš.

Vsem učenkam in učencem želimo lepe zadnje počitniške dni ter čim bolj uspešno in zanimivo novo šolsko leto!

 

Matične učilnice in razredniki

ODDELEKUČILNICARAZREDNIK
1.A1.RMANUELA JAUŠOVEC
2.A2.RKLAVDIJA KRAJNC
3./4.A2.RLIDIJA MALEK
4.B4.RKSENIJA SERŠEN
5.A5.RMAJA KURONJA
5.BLUM 2ALJAŽ ŽUNIČ
6.AMAT/BIOKLAVDIJA PETOVAR
6.BSLJ2ZALIKA HORVAT
7.AGUMANTON ŠTERMAN
7.BKEM/FIZMITJA GOVEDIČ
8.ATJNBRANKA KAPUN
8.BTJAANASTAZIJ RUDOLF
9.AGEOJASNA JURIŠIČ POLJANEC
9.BMATVLADIMIR BRATKOVIČ
9.CZGOIVAN KUHAR
8.C/9.DZGOVANJA MLADENOVIĆ
Dostopnost