Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Vabljeni na prireditev Žena in pomladi

Objavljeno: 19. marec 2018, od: Sašo Hladen

Zimska šola v naravi (7. razred) – 4. dan

Objavljeno: 15. marec 2018, od: Sašo Hladen
Zimska šola v naravi (7. razred) – 4. dan

Bujenje kot običajno ob sedmi uri. Opazi se rahla utrujenost, hkrati pa tudi pričakovanja predzadnjega dne zimske šole v naravi. Zajtrk in smučanje. Po prihodu nazaj in kosilu, je nekatere čakalo tekmovanje iz mednarodnega matematičnega kenguruja, drugi pa so se spopadli s plezalno stezo, na kateri so preizkusili moč prstov in spretnost plezanja. Sledile so še zadnje priprave na večerni nastop, čakala jih je namreč skupna prireditev “Pohorje ima talent”, kjer so se predstavile posamezne sobe. Sledila je kratka zabava s plesom, nato pa hitro pakiranje, saj nas jutri čaka odhod domov. Pa lepe sanje zadnjo noč v šoli v naravi!> Preberi celotno novico

Zimska šola v naravi (7. razred) – 3. dan

Objavljeno: 15. marec 2018, od: Sašo Hladen

Tretje jutro se je pri učencih že poznala rahla utrujenost, saj niso so za prebujanje potrebovali nekoliko več časa, kljub temu so se pravočasno pripravili za zajtrk. Sledil je odhod na smučišče. Skupine lepo napredujejo, vsak dan spoznajo nove smučarske proge na katerih izvajajo nove vaje … Po kosilu je sledil pohod do Framskega slapa. Pot po visokem snegu, preko brzic in po strmem hribu je vsem vzela kar nekaj moči. Večerja, miselne igre in odhod spat. Jutri je nov dan. Predzadnji. Kmalu se vrnemo.

 

 

Preberi celotno novico

Zimska šola v naravi (7. razred) – 2. dan

Objavljeno: 14. marec 2018, od: Sašo Hladen
Zimska šola v naravi (7. razred) – 2. dan

V drugo jutro zimske šole v naravi nas je prebudil lep sonček (in učitelja Tone in Sašo). Danes je bilo na vrsti ocenjevanje sob, zato smo že pred zajtrkom poskrbeli, da so sobe brezhibno urejene. Po zajtrku smo se hitro preoblekli v topla oblačila in se odpeljali na smučišče. Po skupinah smo spet vijugali po smučišču in vmes opravili še malico. Ob 13-ti uri smo zaključili smučanje in se odpeljali nazaj v dom, kjer nas je že čakalo okusno kosilo.  Zatem je bilo za nekatere učence na vrsti tekmovanje iz vesele šole, za druge pa nekoliko podaljšan počitek. Sledile so orientacijske igre v okolici doma. Nato večerja ter socializacijske in družabne igre. Utrujeni smo odšli spat. Jutri nas čaka nov dan!


Preberi celotno novico

Zimska šola v naravi (7. razred) – 1. dan

Objavljeno: 12. marec 2018, od: Sašo Hladen

Staršem sporočamo, da smo prispeli na Areh (CŠOD Planinka). Najprej smo razpakirali stvari, nato so nam razložili pravila bivanja v domu. Sledilo je kosilo in odhod na smučišče. Učitelji so preverili smučarsko znanje in učence razporedili po skupinah. Glede na predznanje smo se učili osnovne drže in zavojev pri smučanju. Ob treh popoldne smo se vrnili v dom. Sledil je počitek in nato večerja. Nato so nam razložili FIS pravila, ki govorijo o primernem vedenju na smučišču. Zatem smo se toplo oblekli in odšli na pohod v bližnjo okolico. Nekaj pred deveto uro, smo se vrnili v dom in se po tuširanju odpravili spat. Utrinke iz prvega dne, si lahko ogledate v spodnjem videu in slikah.


Preberi celotno novico

Tekmovanje iz fizike

Objavljeno: 15. februar 2018, od: Sašo Hladen

Prvi februarski torek je na šoli potekalo tekmovanje iz znanja fizike. Med 8. razredi sta se najbolje odrezala Jure Jureš in Ambrož Prašiček, ki sta si delila prvo mesto. Pri 9. razredih je največ točk dosegel Tadej Raj. Vsi trije so se uvrstili na področno tekmovanje, ki bo potekalo marca v Beltincih. Poleg naštetih pa sta bronasti Stefanovi priznanji osvojila tudi Kristjan Volavc in Blaž Vidovič.

Erasmus+ Portugalska

Objavljeno: 14. februar 2018, od: Sašo Hladen
Erasmus+ Portugalska

Povezava do fotogalerije -> TUKAJ!

Februarja 2018, natančneje od 4. do 10. smo se učenci in učitelji v zasedbi Maja Škraban, Diana Šterman, Bor Nenezič Nosan, Matej Kraner in Staš Rudolf mudili na Portugalskem. Projekt Borders/Meje pod okriljem evropskega programa Erasmus+ nas je več kot trideset učencev in učiteljev iz šestih držav (Portugalska, Španija, Italija, Slovenija, Češka in Poljska) združil v majhnem mestecu na severo-vzhodu Portugalske ob meji s Španijo imenovanem Mogadouro. V nedeljo popoldan smo po dveh letih (Budimpešta – Frankfurt – Porto) in dobrih treh urah vožnje z avtobusom končno prispeli v Mogadouro. Tam so nas pričakale gostiteljske družine pri katerih so naslednjih pet noči prespali naši in ostali učenci.

Preberi celotno novico

Občinska proslava ob kulturnem dnevu

Objavljeno: 06. februar 2018, od: Sašo Hladen


Preberi celotno novico

Novi urnik (veljaven od 1. 2. 2018 dalje)

Objavljeno: 31. januar 2018, od: Sašo Hladen

Spremembe so samo pri 8.c in 9.a oddelku.

Urnik A (veljavnost od 1. 2. 2018)

Urnik A 1-2-2017

 

Urnik B (veljavnost od 1. 2. 2018)

Urnik B 1-2-2017

  Preberi celotno novico

Medobčinski prvaki v mali odbojki

Objavljeno: 31. januar 2018, od: Sašo Hladen
Medobčinski prvaki v mali odbojki

V sredo 24.1.2018 je bilo v Ljutomeru medobčinsko prvenstvo v mali odbojki za mlajše učence. Za našo šolo so igrali: Nik Legen, Rene Raj, Niko Osterc, Patrik Sunko, Tjan Prelog, Peter Škrlec, Lan Legen, Žiga Švab in Aljaž Stajnko  Učenci naše šole so v prvi tekmi premagali učence iz OŠ Ivana Cankarja iz Ljutomera z rezultatom 2:0. V drugi tekmi so naš nasprotnik bili učenci iz […]

Podatki in slike na spletni strani so izključna last OŠ Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela na osnovni šoli. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 588 13 90 (šola)
e-pošta: info@os-verzej.si in os-verzej.ms@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.os-verzej.si/

Telefonska številka za odjavo malic:
031 300 685

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.