Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Valeta 2017

Objavljeno: 22. junij 2017, od: Sašo Hladen

Ustvarili smo – dosegli smo 2017

Objavljeno: 22. junij 2017, od: Sašo Hladen

Otroška veselica 2017

Objavljeno: 21. junij 2017, od: Sašo Hladen

Zborovski BUM

Objavljeno: 15. junij 2017, od: Sašo Hladen
Zborovski BUM

MPZ OŠ Veržej, se je v torek 13. 6. 2017 udeležil največjega pevskega dogodka v Sloveniji. Na stadionu Ljudski vrt v Mariboru – ZBOROVSKI BUM 2017 -. Zapelo je 5500 pevcev iz 180 osnovnih šol iz vse Slovenije.
Pevci smo se odpravili v Maribor iz šole že ob 10. uri. Pevski zbor smo spremljali učiteljica Marjana Rojnik in učitelja Matija Peruš in Zoran Repija. S prepevanjem in vajami smo začeli že ob 13. uri, kjer smo utrjevali težje deli pesmi. Z opernim orkestrom je bila generalka ob 15. uri in takrat je bilo že čutiti posebno energijo in napetost pred dogodkom.

Ob spremljavi opernega orkestra in solistov Opere Maribor smo prepevali svetovno znane odlomke iz oper. Častni pokrovitelj dogodka je bil slovenski predsednik Borut Pahor, ki se je izrecno za ta dogodek pripeljal direktno iz poti v tujini in sproščeno sodeloval tudi pri petju znanih melodij …

Točno ob 17. uri je na stadion prikorakal predsednik in dobil zelo buren, glasen aplavz. Po zelo ubrani in mogočno zapeti himni so se v nekaj besedah zvrstili tudi govori. Nato se je začel program, ki so se ga zbori morali naučiti v zadnjih štirih mesecih. Pevci so zelo lepo in ubrano peli tudi zelo zahtevne pesmi. Na polovici programa sta kot gosta nastopila zmagovalca zadnje sezone šova Slovenija ima talent WILDART (Timotej Willewaldt in Lenart Prek). Nadaljevali smo s programom in zaključili dogodek ob 18. uri.

Domov smo se vrnili ob 19. uri – izčrpani in utrujeni – kot da bi celi dan v Ljudskem vrtu igrali nogomet in ne prepevali.

Celoten dogodek  je bil predvajan v živo na radiu Slovenija. Posnetek celotnega koncerta pa bo predvajan na RTV SLO1 25. 6. 2017 v popoldanskem programu.

Preberi celotno novico

Vprašalnik o zadovoljstvu staršev s šolsko prehrano

Objavljeno: 14. junij 2017, od: Sašo Hladen

Povezava na anketo -> TUKAJ!

Preberi celotno novico

Valovi Mure 2017

Objavljeno: 14. junij 2017, od: Sašo Hladen

Tri medalje iz državnega prvenstva v judu za učence osnovnih šol

Objavljeno: 02. junij 2017, od: Anastazij Rudolf
Tri medalje iz državnega prvenstva v judu za učence osnovnih šol

Učenci OŠ Veržej Diana Šterman, Niko Kuzma in Miha Rudolf so se 1. 6. 2017 udeležili državnega prvenstva v judu za učence osnovnih šol, ki je potekalo na Osnovni Šoli Koper. Tekmovali so vsak v svoji težnostni kategoriji in v konkurenci sedmih, osmih in devetih razredov dosegli lepe rezultate. Diana Šterman je z odličnimi borbami zasedla drugo mesto. Niko Kuzma in Miha Rudolf sta prav tako prikazal dobro pripravljenost in vsak v svoji kategoriji prejela bronasti kolajni. Tako smo od treh tekmovalcev prejeli tri medalje, kar je zelo lep uspeh.

Čestitamo

Preberi celotno novico

Področni prvaki v mali odbojki

Objavljeno: 23. maj 2017, od: Sašo Hladen
Področni prvaki v mali odbojki

V Ljutomeru je bilo področno prvenstvo v mali odbojki za učence. Po predhodnih kvalifikacijah so se na prvenstvo uvrstili učenci iz OŠ Radenci, OŠ Beltinci in OŠ Veržej. Za ekipo OŠ Veržej so igrali: Jure Jureš, Nik Legen, Rene Raj, Nejc Klemenčič, Rene Brunec, Timi Prelog, Niko Osterc, Aljaž Stajnko, Matic Kegelj in Peter Škrlec. Prvo tekmo so učenci iz OŠ Veržej igrali proti učencem iz OŠ Radenci, ter zmagali z rezultatom 2:0. Za prvo mesto so učenci iz OŠ Veržej igrali proti učencem iz OŠ Beltinci. Po zelo dobri igri obeh ekip in napetem boju so učenci OŠ Veržej prvi set zmagali z rezultatom 25:22, v drugem pa 25:15. S končnim rezultatom 2:0 so se zaslužene zmage veselili učenci iz OŠ Veržej. Tekmovanje v mali odbojki se konča na področnem nivoju, kar pomeni da so se učenci OŠ Veržej uvrstili med osem najboljših ekip v državi. Preberi celotno novico

Jure Jureš tretji na področnem prvenstvu v atletiki

Objavljeno: 23. maj 2017, od: Sašo Hladen
Jure Jureš tretji na področnem prvenstvu v atletiki

V mesecu maju je bilo v Murski Soboti področno prvenstvo v atletiki. Na prvenstvo so se z naše šole uvrstili: Nejc Brunec, Jure Jureš, Diana Šterman, Maša Maučec, Katja Poštrak in Tjan Novak. Jure Jureš je bil edini učenec naše šole, kateremu se je uspelo uvrstiti na zmagovalne stopničke in to v teku n 300 metrov, kjer je osvojil tretje mesto. Preberi celotno novico

Podatki in slike na spletni strani so izključna last OŠ Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela na osnovni šoli. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 588 13 90 (šola)
e-pošta: info@os-verzej.si in os-verzej.ms@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.os-verzej.si/

Hitri kontakt

Vaš e-naslov (obvezno)

Vaše sporočilo oz. vprašanje

Zaradi preprečevanja zlorab, prosim prepiši captcha v spodnji okvir:

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.