Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Sprejem prvošolcev v Šolsko skupnost

Objavljeno: 22. oktober 2017, od: Sašo Hladen

Vaja evakuacije

Objavljeno: 21. oktober 2017, od: Sašo Hladen

Predstavitev tehniških poklicev na SPTŠ Murska Sobota

Objavljeno: 19. oktober 2017, od: Sašo Hladen

V sredo 18. oktobra so se učenci predmetne stopnje OŠ Veržej odpravili na obisk na Srednjo poklicno in tehniško šolo Murska Sobota, kjer so nam predstavili poklice oz. za izobraževanje za poklice za katere se lahko izučimo na njihovi šoli.

 
Preberi celotno novico

Športni dan: Orientacijski pohod

Objavljeno: 18. oktober 2017, od: Sašo Hladen

Niko in Jure zmagala na krosu

Objavljeno: 12. oktober 2017, od: Sašo Hladen
Niko in Jure zmagala na krosu

V četrtek 12.10.2017 je bilo v Ljutomeru medobčinsko prvenstvo v krosu. Udeležili so se ga tudi učenci iz OŠ Veržej. Zmagala sta Niko Osterc in Jure Jureš, Niko v kategoriji petih razredov in Jure v kategoriji osmih razredov. Drugo mesto so osvojili: Nuša Senčar v kategoriji sedmih razredov, Katja Poštrak med osmimi razredi in Diana Šterman v kategoriji devetih razredov. Tretje mesto je osvojila Brina Mernik […]

Mali nogomet

Objavljeno: 26. september 2017, od: Sašo Hladen
Mali nogomet

V torek 26.9.2017 je bilo v Ljutomeru medobčinsko prvenstvo v malem nogometu za starejše učence. Za našo šolo so igrali: Vito Golinar, Tadej Raj, Miha Rudolf, Tjan Novak, Rene Brunec, Matic Kegelj in Nejc Brunec. Prvo tekmo so učenci naše šole igrali proti učencem iz OŠ Mala Nedelja in zmagali z rezultatom 2:0. V drugi tekmi so premagali učence iz OŠ Stročja vas z rezultatom 3:1. Tako so postali zmagovalci skupine B. V finalu pa so učencem naše šole nasproti stali zmagovalci skupine A, to so bili učenci iz OŠ Križevci. Rezultat finala med učenci OŠ Križevci in učenci OŠ Veržej je bil 1:0. Učenci OŠ Veržej so osvojili drugo mesto in se prav tako, kot učenci iz OŠ Križevci uvrstili na področno prvenstvo v malem nogometu. Na medobčinskem prvenstvu je sodelovalo šest šol.

Preberi celotno novico

1. roditeljski sestanek

Objavljeno: 14. september 2017, od: Sašo Hladen

Urnik za šolsko leto 2017/18

Objavljeno: 31. avgust 2017, od: Sašo Hladen

Urnik si lahko ogledate v meniju Za učence -> Urnik!

Preberi celotno novico

Prvi šolski dan

Objavljeno: 25. avgust 2017, od: Sašo Hladen

Drage učenke, dragi učenci!

Prvi dan pouka bo v petek, 1.9.2017. Zberemo se ob 8. uri pred glavnim vhodom v šolo.

Prvošolci!

Po uvodnem skupnem pozdravu ravnateljice se bomo skupaj s starši odpravili v učilnico 1. razreda. Spoznali se bomo, ustvarjali in igrali. Prvi šolski dan bomo zaključili po šolski malici (ob 10. uri).  S seboj prinesite šolsko torbo s šolskimi potrebščinami.

Učenci od 2. do 9. razreda!

Po uvodnem delu bo prvo šolsko uro razredna ura, nato bo sledil pouk po urniku (do 11.30), ki bo objavljen na spletni strani šole.
Prvi šolski dan bo potekalo tudi že jutranje varstvo od 6. ure naprej in podaljšano bivanje do 15.40, prav tako bo organizirana prehrana učencev – malica in kosilo, na katerega se učenci prijavijo do 9. ure.

Želimo vam lepe zadnje počitniške dni ter čim bolj uspešno in zanimivo novo šolsko leto!

Preberi celotno novico

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Objavljeno: 23. avgust 2017, od: Sašo Hladen
Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Polni nove energije, radovednosti in zanosa se veselimo prvih šolskih dni, ko se bomo spet srečali, se pogovorili o doživetjih med počitnicami in načrtih za šolsko leto,  ki je pred nami.

Šolska stavba med počitnicami ni samevala. Opravljala so se nujna vzdrževalna dela, da bi postala prostor prijetnega bivanja v katerem boste, dragi učenci,  uresničili svoje cilje. Šola vam nudi možnost in priložnost, da naberete nova znanja, sklepate pristna prijateljstva, da v njej preživite najlepše in nepozabne  trenutke svojega življenja. Kdaj pa kdaj se bodo pojavile tudi težave. Te so del življenja. Pomagajo na poti dozorevanja in vstopanja v svet odraslih.  Težave lahko premagamo, če zaupamo staršem, učiteljem ali  svetovalni službi.

Novo  šolsko  leto  prav gotovo najbolj nestrpno pričakujejo prvošolci. Vstopili bodo v nov, drugačen svet. Nekateri z velikim veseljem, drugi mogoče z malce negotovosti. Verjamem, da bodo tudi prvošolci  hitro ujeli šolski ritem  in da se bodo med nami dobro počutili.

Spoštovani starši, zaupajte učiteljevi strokovni presoji. Ključ uspeha je v obojestranskem medsebojnem spoštovanju in zaupanju.

Naj bo letošnje šolsko leto uspešno, polno prijetnih in nepozabnih dogodkov!

Marija Ferenc, ravnateljica

Preberi celotno novico

Podatki in slike na spletni strani so izključna last OŠ Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela na osnovni šoli. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 588 13 90 (šola)
e-pošta: info@os-verzej.si in os-verzej.ms@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.os-verzej.si/

Telefonska številka za odjavo malic:
031 300 685

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.