Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Šolske potrebščine za šolsko leto 2017/18

Objavljeno: 01. julij 2017, od: Sašo Hladen

Učbeniki so izpisani s temnejšo barvo in jih učenci dobijo v šoli, saj si jih izposodijo v Učbeniškem skladu. Vse ostale potrebščine kupijo starši in jih učenci prvi šolski dan prinesejo v šolo.

V spodnjem dokumentu se premaknite na ustrezno stran za želen razred. Za tiskanje odprite dokument tukaj in pritisnite ikono tiskalnika zgoraj, kjer lahko vpišete samo strani, ki jih želite natisniti.


Preberi celotno novico

Jan Lorenčič, zlati olimpijec v geografiji!

Objavljeno: 30. junij 2017, od: Sašo Hladen
Jan Lorenčič, zlati olimpijec v geografiji!

Jan Lorenčič, učenec 9.a razreda, se je uvrstil med osem najboljših mladih geografov vseh osnovnih šol v Sloveniji in zraven prisluženega zlatega priznanja na državnem tekmovanju iz geografije, sodeloval tudi na geografski olimpijadi – BIGEO 3, ki je imela mednarodne razsežnosti.

Ta je letos od 25. junija do 1. julija potekala v Sloveniji, v Rušah. BIGEO olimpijada na kateri sodelujejo nekatere države jugovzhodne Evrope je potekala tretjič. Letos so se v geografskem znanju s Slovenijo pomerile Turčija, Romunija, Bosna in Hercegovina ter Srbija. Tekmovanje je potekalo v angleškem jeziku in je bilo razdeljeno na srednješolski in osnovnošolski tabor. 64 učencev iz petih držav je svoje znanje geografije izkazovalo in poglabljalo na različne načine, saj so poleg tekmovanja in priprav, bili organizirani tudi celodnevni izleti, kjer so se družili in skupaj raziskovali naravne in kulturne znamenitosti Slovenije.

Jan se je odlično odrezal na vseh treh preizkusih znanja, tako dosegel več kot štiri petine točk in osvojil zlato medaljo. Iskrene čestitke!

2

Preberi celotno novico

Otroška veselica 2017

Objavljeno: 27. junij 2017, od: Sašo Hladen

Valeta 2017

Objavljeno: 22. junij 2017, od: Sašo Hladen

Ustvarili smo – dosegli smo 2017

Objavljeno: 22. junij 2017, od: Sašo Hladen

Otroška veselica 2017

Objavljeno: 21. junij 2017, od: Sašo Hladen

Sprejem pri županu

Objavljeno: 21. junij 2017, od: Sašo Hladen
Sprejem pri županu

Sredo, 20. junija, je ob zaključku šolskega leta župan Občine Veržej pripravil sprejem za učence osnovne šole, ki so se v tem šolskem letu izkazali s šolskim uspehom v vseh devetih letih šolanja in z izjemnimi dosežki na najrazličnejših področjih. V letošnjem šolskem letu so to bili Staš Belec, Matjaž Maučec, Samo Hederič, Niko Osterc, Patrik Sunko, Jure Jureš, Katja Poštrak, Niko Kuzma, Tiffany Pilhar, Diana Šterman, Miha Rudolf, Tadej Raj, Lukaš Sendrej, Lea Marinič, Tjaša Vršič, Kasandra Horvat, Danilo Kerec, Sven Merc, Sara Vajs, Filip Škrget, Maša Maučec, Teja Kapun, Žan Lorenčič in Jan Lorenčič.


Preberi celotno novico

Zborovski BUM

Objavljeno: 15. junij 2017, od: Sašo Hladen
Zborovski BUM

MPZ OŠ Veržej, se je v torek 13. 6. 2017 udeležil največjega pevskega dogodka v Sloveniji. Na stadionu Ljudski vrt v Mariboru – ZBOROVSKI BUM 2017 -. Zapelo je 5500 pevcev iz 180 osnovnih šol iz vse Slovenije.
Pevci smo se odpravili v Maribor iz šole že ob 10. uri. Pevski zbor smo spremljali učiteljica Marjana Rojnik in učitelja Matija Peruš in Zoran Repija. S prepevanjem in vajami smo začeli že ob 13. uri, kjer smo utrjevali težje deli pesmi. Z opernim orkestrom je bila generalka ob 15. uri in takrat je bilo že čutiti posebno energijo in napetost pred dogodkom.

Ob spremljavi opernega orkestra in solistov Opere Maribor smo prepevali svetovno znane odlomke iz oper. Častni pokrovitelj dogodka je bil slovenski predsednik Borut Pahor, ki se je izrecno za ta dogodek pripeljal direktno iz poti v tujini in sproščeno sodeloval tudi pri petju znanih melodij …

Točno ob 17. uri je na stadion prikorakal predsednik in dobil zelo buren, glasen aplavz. Po zelo ubrani in mogočno zapeti himni so se v nekaj besedah zvrstili tudi govori. Nato se je začel program, ki so se ga zbori morali naučiti v zadnjih štirih mesecih. Pevci so zelo lepo in ubrano peli tudi zelo zahtevne pesmi. Na polovici programa sta kot gosta nastopila zmagovalca zadnje sezone šova Slovenija ima talent WILDART (Timotej Willewaldt in Lenart Prek). Nadaljevali smo s programom in zaključili dogodek ob 18. uri.

Domov smo se vrnili ob 19. uri – izčrpani in utrujeni – kot da bi celi dan v Ljudskem vrtu igrali nogomet in ne prepevali.

Celoten dogodek  je bil predvajan v živo na radiu Slovenija. Posnetek celotnega koncerta pa bo predvajan na RTV SLO1 25. 6. 2017 v popoldanskem programu.

Preberi celotno novico

Vprašalnik o zadovoljstvu staršev s šolsko prehrano

Objavljeno: 14. junij 2017, od: Sašo Hladen

Povezava na anketo -> TUKAJ!

Preberi celotno novico

Valovi Mure 2017

Objavljeno: 14. junij 2017, od: Sašo Hladen
Podatki in slike na spletni strani so izključna last OŠ Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela na osnovni šoli. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 588 13 90 (šola)
e-pošta: info@os-verzej.si in os-verzej.ms@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.os-verzej.si/

Hitri kontakt

Vaš e-naslov (obvezno)

Vaše sporočilo oz. vprašanje

Zaradi preprečevanja zlorab, prosim prepiši captcha v spodnji okvir:

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.