Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenci!

Življenje nas vedno znova preseneča. Postavlja  nas v  nove, drugačne situacije. Ena takšnih je poučevanje na daljavo. Način dela, s katerim smo imeli doslej le malo izkušenj. A skupaj, učitelji, starši in učenci,  smo se tega izziva lotili z vso vnemo in veliko odgovornostjo. In sodeč po vaših povratnih informacijah (anketa)  spoštovani starši, smo lahko zadovoljni.

Uspešno medsebojno sodelovanje izkazuje dobre rezultate. Učitelji se trudijo in pripravljajo  učne vsebine premišljeno, pregledno  in  zanimivo. Pri delu so kreativni in vedno pripravljeni pomagati.

Učenci šolsko delo opravljajo  sproti, skrbno in dobro. Nekateri so  nas zelo pozitivno presenetili. Očitno jim takšen način  dela odgovarja bolj kot klasično učenje.

Starši ste v  tej situaciji  podporni steber tako učencem kot učiteljem. Vsaka vaša povratna informacija je dragocena in dobrodošla. Hvala za  podporo in razumevanje.

Trdno, bolj kot kdaj prej, smo sklenili pedagoški  trikotnik in razdelili odgovornosti. Vzpostavljajo se novi medsebojni odnosi in pridobivamo neprecenljive izkušnje.

Spoštovani! Naj vas novi izzivi ne utrudijo, strpnost in potrpežljivost naj vas ne zapustita, ohranite optimizem in predvsem ostanite zdravi!

Ravnateljica: Marija Ferenc, prof.

Dostopnost