Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Vlada RS je dne 28. 3. 2021 zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni covid-19 sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter v univerzah in visokošolskih zavodih, ki bo veljal od 1. 4. 2021 do 11. 4. 2021.

Od četrtka, 1. 4. 2021, do petka, 9. 4. 2021,  bo v skladu z odlokom pouk za učence od 1. do 9. razreda potekal na daljavo.

Za učence od 1. do 3. razreda, katerih starši (oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec) so zaposleni v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji in v poklicnih gasilskih enotah, bo šola organizirala nujno varstvo. Odlok določa, da se zaposlitev staršev ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca prenesi na računalnik. Prosimo vas, da nam zaradi načrtovanja organizacije dela čim prej sporočite, če boste za otroka potrebovali nujno varstvo, in predložite ustrezno potrdilo o zaposlitvi (oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec).

V zavodih za vzgojo in izobraževanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami bo pouk še naprej  potekal v prostorih šole ob spoštovanju vseh ukrepov za preprečevanje širjenja covida-19.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo.

Dostopnost