Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

XII. državno preverjanje usposobljenosti osnovnošolskih ekip prve pomoči

XII. državno preverjanje usposobljenosti osnovnošolskih ekip prve pomoči

Učenci šolske ekipe PP osnovne šole Veržej (Vito Golinar, Lea Marinič, Tiffany Pilhar, Tadej Raj, Maja Škraban, Aleks Zorman in Tjan Novak) so na regijskem preverjanju ekip prve pomoči pod mentorstvom Mateja Rožmana in Klavdije Petovar, dosegli 1. mesto in se udeležili 12. državnega preverjanja osnovnošolskih ekip prve pomoči, ki je potekalo 12.5.2018 v Mladinskem zdravilišču in letovišču RKS Debeli Rtič.

Iz pomurske regije so se učenci šolske ekipe PP osnovne šole Janka Ribiča in ostali člani krožka kot modeli udeležili preverjanja in skupaj z učenci šolskih ekip osnovne šole Križevci sodelovali tudi kot naši podporniki in navijači. Njihova mentorica PP Jasna Lampreht je poskrbela za čudovite fotografije, ostali sodelujoči pa za nepozabno doživetje.

Učenci in njihovi mentorji smo pridobili veliko praktičnega znanja, predvsem pa je bila izvrstna priložnost tudi za druženje.

Povezava do fotogalerije -> TUKAJ!

Objavljeno: 18. maj 2018, od: Sašo Hladen
Podatki in slike na spletni strani so izključna last OŠ Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela na osnovni šoli. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 588 13 90 (šola)
e-pošta: info@os-verzej.si in viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.os-verzej.si/

Telefonska številka za odjavo malic:
031 300 685

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.