Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Polni nove energije, radovednosti in zanosa se veselimo prvih šolskih dni, ko se bomo spet srečali, se pogovorili o doživetjih med počitnicami in načrtih za šolsko leto,  ki je pred nami.

Šolska stavba med počitnicami ni samevala. Opravljala so se nujna vzdrževalna dela, da bi postala prostor prijetnega bivanja v katerem boste, dragi učenci,  uresničili svoje cilje. Šola vam nudi možnost in priložnost, da naberete nova znanja, sklepate pristna prijateljstva, da v njej preživite najlepše in nepozabne  trenutke svojega življenja. Kdaj pa kdaj se bodo pojavile tudi težave. Te so del življenja. Pomagajo na poti dozorevanja in vstopanja v svet odraslih.  Težave lahko premagamo, če zaupamo staršem, učiteljem ali  svetovalni službi.

Novo  šolsko  leto  prav gotovo najbolj nestrpno pričakujejo prvošolci. Vstopili bodo v nov, drugačen svet. Nekateri z velikim veseljem, drugi mogoče z malce negotovosti. Verjamem, da bodo tudi prvošolci  hitro ujeli šolski ritem  in da se bodo med nami dobro počutili.

Spoštovani starši, zaupajte učiteljevi strokovni presoji. Ključ uspeha je v obojestranskem medsebojnem spoštovanju in zaupanju.

Naj bo letošnje šolsko leto uspešno, polno prijetnih in nepozabnih dogodkov!

Marija Ferenc, ravnateljica

Objavljeno: 23. avgust 2017, od: Sašo Hladen
Podatki in slike na spletni strani so izključna last OŠ Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela na osnovni šoli. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 588 13 90 (šola)
e-pošta: info@os-verzej.si in os-verzej.ms@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.os-verzej.si/

Telefonska številka za odjavo malic:
031 300 685

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.